Média megjelenések

A buták versenye

A buták versenye című tanmese a Nők a Balatonért Egyesület csopaki csoportjának előadásában a csopaki kulturházban 2010. február 14-én

 

15 éves az Egyesületünk!!

15 éves a Nők a Balatonért Egyesület"Tizenöt évvel ezelőtt, 1995. január 22-én alakult meg a Nők a Balatonért Egyesület, a tópart egyik legtevékenyebb civil szervezete. Az évfordulót a balatoni nők pénteken Balatonfüreden ünnepelték. Másfél évtizede még nem igazán volt példa arra, hogy kizárólag nők hozzanak létre olyan szervezetet, amely nem harcosan feminista, hanem valamilyen közösségi cél, jelen esetben a Balaton, mint természeti kincs és térség kultúrájának megóvása érdekében próbál tenni. A Balaton térségében legalább is nem létezett a gyengébbik nem képviselőiből álló civil összefogás, különösen nem környezetvédelmi célokkal."

Bővebben: 15 éves az Egyesületünk!!

BBHSZ

Munkánkat végezve sokat járunk a Balaton körül. Nem egyszer, nem kétszer fordult már elő - hol Veszprém megyében, hol Zalában, ma pl. Somogyban, - hogy szakmai megbeszélést követően, vagy ügyeket intéző/megoldó egyeztetések során a partner hölgytől névjegykártya cserekor a már jól ismert NABE logós kártyát kapjuk kézbe. Ők mindenütt ott vannak? Ahol a Balatonról van szó, ahol a Balatonért lehet tenni valamit, ott bizonyára.

Tisztelettel köszöntjük a 15 éves a Nők a Balatonért Egyesületet, az Egyesület 720 tagját akik „ahol szeretetre és női praktikusságra van szükség, ott mindenütt megtalálhatók. Elismeréssel gratulálunk a hétvégén újjáválasztott Elnök Asszonynak és Vezetőségnek.


A Nők a Balatonért Egyesület -ről szóló cikk forrása : bbhsz.hu


A 15 éves csopaki csoport prezentációja

A 15 éves csopaki csoport prezentációja a slideshare közösségi site-on

A teljes prezentáció három részletben megtekinthető. (a képernyő bal alsó sarkában lévő menu gomb, azon belül a View Fullscreen-re kattintva)

(kilépés az Esc gombbal)