1 százalék

1szazalek

 

A Balaton múltját és jövőjét vigyázzuk

Friss hírek

ZÖLD FESZTIVÁL - programajánló 2017.05. 27.- Siófok

plakat  honlapra 2017

Második alkalommal rendezzük meg  a Balaton Napnak is nevezhető szabadtéri Zöld Fesztivált, amit elsősorban családoknak szánunk,  

május 27-én szombaton Siófokona Fő téren -10.00-17.00 óra között.

Társasjáték bemutató: a megújult „VIGYÁZZ RÁM” környezetvédelmi játék a Balatonról

Képajánlóide kattintvaelérhető!

 

Bővebben: ZÖLD FESZTIVÁL - programajánló 2017.05. 27.- Siófok

Víz világnapi összefoglaló- 2017

viznap fonyod cikkhezA NABE megkoszorúzta a Balatont -- A Nők a Balatonért Egyesület a hagyományos koszorúzással ünnepelte az idei Víz világnapot a jeles nap után, a hétvégén, húsz településen Balatonkenesétől Keszthelyen át Siófokig. 

Rendezvényeinkről készült képek, videók megtekinthetők közösségi oldalainkon.

Bővebben: Víz világnapi összefoglaló- 2017

Szülinapi meghívó Ábrahámhegy

Az ábrahámhegyi csoport nevében szeretettel és tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőt 2017. február 11-én (szombaton) 15 órakor kezdődő "Sütemény Party" rendezvényünkre, mellyel egy időben ünnepelnék csoportunk 15. születésnapját is. Várjuk továbbá az egyesület tagjait is akik egy kis kötetlen beszélgetésre vágynak egy jó sütemény és egy csésze kávé mellett.

Bővebben lásd a plakáton:

Bővebben: Szülinapi meghívó Ábrahámhegy

Víz világnapi programjaink - 2017

A Nők a Balatonért Egyesület ebben az évben is sokféle programmal készül a Víz Világnapjára. Előadások, (plakát) üzemlátogatások, forrás avató, rajzversenyek, ismeretterjesztő foglalkozások gyermekeknek, családi vasárnap délután, óvodai foglalkozások, mindezt 20 balatoni településen és Budapesten szervezzük, március 21-től kezdődően az alábbi helyszíneken. Szabadidős rendezvényünket, a SÉTA A VIZEINKÉRT (plakát) immár tizedik éve szervezzük a Balaton parton, ahol elsősorban családoknak kínálunk programot, külön megszólítva a gyermeket és a felnőtteket. Igyekszünk felhívni a figyelmet vizeinek védelmére, az ivóvízfogyasztás fontosságára és a csapvízre, mint alapvető és biztonságos élelmiszerre

 

viznapi logo

 

viz vilagnapi rendezveny

22 éves lett a NABE

A Nők a Balatonért Egyesület 1995.01.22. alakult meg.  22 éve a Balaton szolgálatában! Több csoportunk is az évforduló alkalmából bejegyzésekkel és dolgos összejövetelekkel ünnepel! Köszönjük tagjaink munkáját!

Zamárdi csoportunk a 22. születésnapján is munkában! Képek itt elérhetőek!

Szárszói csoportunk képei itt elérhetőek!

Fonyódi csoport képes megemlékezése itt elérhető!

Alkategóriák